Gregory Ranch Chardonnay Rows

Om mig


Jag är en passionerad företagare med en unik kombination av expertis inom vin, teknik och äventyr. Mina mångsidiga erfarenheter har format mig till en certifierad sommelier, safari-guide och IT-konsult, vilket gör att jag kan skapa värde och minnesvärda stunder för mina kunder.

Karriär och erfarenhet

Född och uppvuxen i Stockholm, Sverige, har jag alltid haft en stark dragning till det nya och till lärande.

1998 påbörjade jag min karriär inom IT-branschen, där jag skaffade mig värdefull erfarenhet av kundsupport, serverkonfiguration samt hård- och mjukvaruutveckling. Denna starka grund inom teknik banade väg för mina framtida äventyr.

2006 tog mitt äventyrliga sinne mig till Sydafrika, där jag certifierade mig som FGASA Level 2 Safari Guide. Denna fantastiska upplevelse lät mig bevittna den andlösa skönheten i Sydafrikas landskap och vilda djur, samtidigt som den gav liv till min passion för att lära mig mer om allt.

2018 följde jag min passion för vin genom att skaffa WSET Level 3-certifiering i vin vid den prestigefyllda Restaurangakademien. Denna prestation förfinade mina färdigheter inom vin, vin och mat i kombination och kundservice.

Med hjälp av mina mångsidiga erfarenheter grundade jag mitt företag, där jag erbjuder expertis inom IT samt specialiserade vinupplevelser. Mina tjänster är till för företag och individer som uppskattar livets finare saker, allt från mjukvaruutveckling till vinprovning.

Partnerskapsvision

Jag tror att framgångsrika partnerskap bygger på gemensamma värderingar och vision. Därför söker jag samarbeten med vinproducenter som delar min tro på att varje detalj är viktig och passionerat arbete är nyckeln. Tillsammans kan vi skapa fantastiska vinupplevelser för våra kunder, höja deras uppskattning för fina viner samtidigt som vi visar det hantverk och engagemang som är grunden i varje flaska.

Mitt unika perspektiv på vin, teknik, och äventyr gör att jag kan skapa minnesvärda upplevelser både online och offline. Från att designa skräddarsydda applikationer för kunder till att anordna exklusiva vinsmakningsevenemang, och dela med mig av min kunskap som safari-guide, är mitt mål att utbilda, att inspirera och att underhålla.

Privat

När jag inte är fördjupad i mitt företag eller utforskar de senaste trenderna inom teknik och vin, värdesätter jag att tillbringa tid med familj och vänner, resa till nya platser och upptäcka nya restauranger.

Min resa som sommelier, safari-guide och IT-konsult har visat mig att hårt arbete, kreativitet och strävan efter perfektion är A och O. Jag är stolt över att ha byggt ett företag som speglar min passion och intressen, och jag ser fram emot att dela min expertis med dig. Oavsett om du söker teknisk vägledning eller en verkligt unik vinupplevelse.

Tveka inte att kontakta mig för förfrågningar, samarbetsmöjligheter eller för att diskutera potentiella partnerskap.

Skål!
Flaskor
Kontakta

Epost
pontus@uncorkit.se

Mobil
+46 (0) 735 400 326

WSET Logo
Restaurangakademien Logo
WSET Level 3 in Wine

Sommelier Certification and WSET Level 3 in Wines @ Restaurangakademien

FGASA Logo
Field Guide

FGASA Level 2 Certification @ Bush Academy

Sunset in South Africa